16.11.2012 г., 10:13 ч.

Ради 

  Поезия
625 0 0

Ради


Уважавам позицията ти на страхотна жена,
едва се справям с мисленето, когато си близо до мен.
С теб преоткривам всички страхотни неща,
засега повече нощем, отколкото денем.
Потръпвам целия, когато нежно ме докосваш,
когато си отпусната в прегръдките ми и сладко се усмихваш.
С теб либидото ми доволно посреща холокоста -
скъпа, аз съм твоята курва - използвай ме, когато си поискаш.
Хайде, Коте, ихо-ахо, после тихо,
страхотно ме възбужда как ми мъркаш, под одеялото.
Мръсно ми говориш, а невинно се усмихваш
и внимавам да не счупим и с тебе огледалото.
Държа се на ниво - първи, втори, трети рунд...
Нищо не ми коства, само кондоми, и то доста...
А комшиите се притесняват, че вкъщи има бунт -
през тънките стени се чуваш, когато те докосвам.
Ако си уморена - не се върти, удобна си ми в тази поза,
с езика в устата ми разчитам езика на тялото ти.
Един от друг имаме полза - някои я наричат гонзо,
така че, нека се тункваме и отстраним загорялото...
Безнадеждни сме, но влагам много надежди в нас,
не е просто секс, а сложен химичен комплекс.
Спомените за теб вечер разглеждам в захлас,
нека консумираме връзката си и да пием на екс.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??