24.10.2009 г., 20:55 ч.

Радиация 

  Поезия » Хумористична
987 0 2

Падна ми окото,

след него и далака...

Последва го ухото

и двата криви крака!

 

Отчупи се зъбче,

след него ченето...

Откъсна се пръстче,

разделих се с нослето!

 

Червата и кожата

се отлепиха от мен,

останах без бъбрек,

останах без член!

 

Панкреасът посиня,

жлъчката изтече,

сърцето се пръсна...

ОТЛЕТЯХ СИ, ЧОВЕЧЕ!!!

© Анастас Стойков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??