16.01.2007 г., 21:41 ч.

Радост - пакост 

  Поезия
1204 0 5

На съквартирантката ми Радост
Радост-пакост "Добро утро" ти казвам
и да сложиш кафето те приканвам.
Недей се излежава, недей да мързелуваш,
ставай и почвай да спортуваш!
Сутрешна гимнастика ти направи
и със силна музика комшиите събуди.
Така, сега кафето подслади
и сметанка му сложи.
Жалко, свършило е "Искрено и лично",
но да не те е яд, то е тъй безлично.
Радост-пакост, защо всичко от шкафчето събаряш?
Не ти ли се струва, че малко взе да прекаляваш?
Да, много заразително се смееш
и на Кондьо песничката хубавичко пееш.
А, влизаш да се къпеш, добре тогава,
аз ще включа пресата ти да загрява.
Иха, много бързо си готова.
Сигурно си замислила пакост нова.
Сешоар, преса... Пяна си сложи,
косата хубаво си изгори.
Сложи си от безцветните сенки и червило,
че иначе изглеждаш много мило.
Хайде, с "Пето авеню" се ти напръскай
и главата нервно хич недей си тръскай!
Много добре изглеждаш ти,
само хубави неща мисли!
И стига се занимава с тия пакости, бели,
а за някой хубав принц се омъжи!

© Суси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??