20.04.2008 г., 18:25 ч.

Ранена от любов 

  Поезия » Любовна
734 0 3

Завързана за теб
пропита в тишина
далеч от земните неща
лежа в твоите крака

Протегни се надолу 
вземи голата ми душа
Най-мрачните мисли в ума ми са твои
Изцеди всичките ми сили и живей

Закълни ме в любов
Предречи ми живот
Отвътре горя
Подарявам ти всяка сълза

Убий ме сега
дай ми безсмъртие
дай ми крила
дай ми всичко освен любовта

 

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??