6.10.2006 г., 23:23 ч.

Ранени Мечти 

  Поезия
551 0 3

Вярвал в нещо
си имал мечта
Още гореща
сега е в калта

      Мечтата е бягство
      в красива страна
      В която живее
      Всяка Душа

Всеки в него
носи тъга
Която се ражда
умре ли Мечта

                Тъгата е чиста
                пенлива вълна
                Която се плиска
                в море от сълза

   Сълзата преляла
   Отронва в ноща
   Сърцето когато
   изтива в прахта... 

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??