20.04.2017 г., 13:18 ч.

Расти на воля 

  Поезия » Гражданска
446 1 0

Расти на воля, учи се и съзрявай!

Набирай сили живота си да подредиш!

И милите и обичани от тебе радвай,

следи да оставиш и с любовта си да ги наградиш!

 

Със знания да украсиш живота си

и толкоз много да са те,

за наша гордост името ти в енциклопедиите да влезе

в недалечно бъдеще.

 

И когато след години прочетеш написаното

и попиташ се дали

пожеланото в този стих е станало

да кажеш си: "Вие поискахте, а аз осъществих".

 

                                     Стефан Цеков

© Стефан Цеков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??