2.05.2006 г., 22:27 ч.

Равносметка 

  Поезия
610 0 0
Толкова е трудно да знаеш,
че в света на лъжите принадлежиш,
колко е тежко да плачеш,
знаейки, че нищо не ще промениш...
как е предимство да бъдеш
сред заблудените, но вярващи в мечти,
как е убийство да знаеш,
да знаеш, и пак да мълчиш...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??