24.04.2007 г., 14:41 ч.

Равносметка 

  Поезия
688 0 9
                                                      
                                                        Равносметка

                                                  Забиваме със страшна жар
                                                  обидни думи и постъпки,
                                                  болката от нас е дар,
                                                  приятелството ни от кръпки.

                                                  Зная ще дадем си сметка
                                                  някога за всичките дела,
                                                  тогава вече ще стоим във клетка,
                                                  изплетена от срам и самота.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??