3.04.2019 г., 8:31 ч.

Разби тишината на малки стъкла 

  Поезия » Любовна
1086 4 3

 Разби тишината на малки стъкла
         (На Маестрото)

 

Сам ли си? Бутнах силно вратата.
Влезе с мен бял лъч светлина.
Китарата падна с вик от стената.
Разби тишината на малки стъкла.

 

Къде си? Крещя аз в тъмнината.
Отговаря ми само твойта душа.
Нека си слеем в мрака телата
и да запеем с гласа на любовта!

 

Спиш ли?  Вятър удря стъклата.
Задава се буря във мойта Съдба.
Оставям си при теб сега душата
и излизам разплакана навън сама.

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??