27.04.2007 г., 22:07 ч.

Раздяла 

  Поезия
880 0 5
 

Нe си отивай, просто остани.

Не ме целувай, но и не плачи.

Не казвай сбогом, ще се видим пак.

Не ме оставяй, както мащеха - сирак.

Годините са дълги, ти ще ми простиш,

А любовта остава, даже да сгрешиш.

© Ангел ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??