10.06.2007 г., 18:09 ч.

Раздяла 

  Поезия
645 0 1
Безмислено е да се лъжем повече
и да повтарям все същите слова.
Аз знам, че всяко нещо идва за да си
отиде.
Тъй и ние ще трябва да се разделим
и всеки сам по своя път ще тръгне.
Ще заживея сама със своите мечти
и нявга само ще си спомним
с болка и тъга за изминалите дни.
След много дни, в някоя привечер
ти и аз ще минем през местата,
където преминавахме ний двама.
За да потърсим малко огън в пепелта.
Тогава с болка ний ще разберем
що значи Младост, Любов, Красота,
когато душата ни е пуста вече.
И всичко тегне в сянка и мъгла.
Виновник няма между нас...

Аз знам, че всичко идва за да си отиде!!!
Частица от дните ни да отнеме!!! :(:(:(

© Мария Момчилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??