9.09.2007 г., 18:58 ч.

Раздяла 

  Поезия
611 0 1

Скъпи, нима не си го знаел,
че съдбата ще ни раздели?
Нима с късмета си играел?
Седни до мен и сподели.

Скъпи, не ми ли вярваш вече?
Бях го казала на глас,
че връзката ни ти обрече,
да няма бъдеще за нас.

Скъпи, така е по-добре.
Помни, че някога го казах,
и след някоя година-две,
ще видиш - права се оказах.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има време до тогава!
    П.С.оправи си заглавието!
Предложения
: ??:??