9.03.2005 г., 20:45 ч.

РАЗДЯЛА 

  Поезия
1157 0 7

 

РАЗДЯЛА

Ще те преболедувам,

като грипа,

ще плача и ще се потя.

Носа си

с кърпичка ще бърша

завита през глава.

След седмица,

ще се размърдам,

ще стана

даже на крака,

ще се погледна

равнодушно,

ще върша

простички неща.

След още седмица

ще мога,

пак да разкажа

някой виц

дори с маникюр

ще ходя

и ще напиша

малък стих ...

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??