5.10.2006 г., 21:33 ч.

Раздяла 

  Поезия
638 0 5

Поне за "Сбогом" дай ръка
С усмивка да се разделим
Разделя ни една жена
Вината нека поделим

Не мога и не искам да те съдя
Нямам право на това
Любовта не е присъда
Хайде,тръгвай с ноща

Тя,може би,е по-красива
А може би и по-добра..
Дали ще е и по-щаслива
Да тича с теб в една Съдба

Но,Тръгвай!Вече си отивай..
Със сетни сили аз мълвя
Недей погрешно ме разбира
Звездите трябва да гася..

© Десислава Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??