5.10.2018 г., 1:06 ч.

Раздяла, с добро 

  Поезия » Гражданска
400 0 0

Раздяла, с добро

Все някога, ти ще дойдеш при мен,
с очи насълзени ще седнеш отсреща.
Ще кажеш, че това е последния ден
от нашата обич, била тъй гореща.

И сърцето ми, за кратък миг ще спре,
защото съм още безумно в теб влюбен.
Но щом си решила, да бъде, добре,
аз знам, без любов светът е загубен.

Ще те погледна, с усмивка, в очите,
ще направя по чашка горещо кафе.
Ще те изпратя, а след теб и мечтите,
заключвам вратата в последния ден.

Ще те гледам докато нощта те погълне,
и твоите стъпки вече не чувам.
В ръцете на мрака, да те прегърне,
аз те оставям, но ще те сънувам.

Явор Перфанов
03.10.2018
Г.Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

2018

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??