24.10.2020 г., 8:07 ч.

Разговор 

  Поезия
233 1 2

 

Небето каза на Земята:

Боли ли те?!

Раните ти се оттичат в мене...

 

Земята каза на Небето:

Не бой се. И това ще мине.

И ние с теб ще бъдем пак едно!

 

© Lalka Ilieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??