9.07.2017 г., 17:32 ч.

Разходка в планината 

  Поезия
383 0 1

 

Разходка в планината

 

Вървим с тебе двама,

по пътека от трева.

Привечер, топло лято,

държиш ме за ръка…

 

Високи, борове зелени,

небеса достигат…

Птички сладкопойни,

нежно чуруликат.

 

Тече река планинска

в камък се разбива.

Със струйки пенливи

обич разлива…

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??