5.10.2009 г., 1:12 ч.  

Разказвам нежни... устни... думи 

  Поезия
787 0 3

Нежен полъх, нежни думи, нежен глас,
тишината нарушиха зловещ замък.
Зловещ вятър, нежно докосване, нежни 
целувки, бавно докосваш ме, аз не мога 
да ти устоя, към тебе пристъпвам бавно 
аз да,  мога да те целуна. 

Не мога да устоя на вкуса на устните, на 
кожата ти гореща и страстна, не мога да
продължавам да гледам, кажи ми да дойда 
и ще го направя, да, ще го направя - ще се 
приближа до тебе, да те целувам диво,
страстно, ненаситно, докато не свърши тази 
нощ.

Тялото нежно аз целувам, нежно ходя 
с пръсти по него, да рисувам името си 
върху гърба ти, да съблека най-леката 
си дреха, да те притисна до моето тяло,
жадуващо да те докосне и слее с твоето,
жадуващо да влезе - искам вътре в теб да 
вляза.

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??