29.08.2006 г., 8:54 ч.

Различни 

  Поезия
538 0 0
Защо ме излъга,
че с мен си, защото ти е хубаво?
И плътта ми докосва
с  човешко задоволство.
Защо потъпка всички пътища,
който аз показах ти...
И смачка вярата ми,
достойнството ми сви на две.
За кой ли път се връщаш и очакваш
да бъда същата, онази, която
имал си преди.
Аз не съм онази, предишната, нали?
И ти не си онзи,
         който искаше ме със сърцето си!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??