1.06.2007 г., 13:37 ч.

РАЗЛИСТВАЙ МИСЛИТЕ МИ... 

  Поезия » Любовна
1723 1 33

                   Разлиствай мислите ми...



Разлиствай мислите ми жадно, ненаситно,

със жарещите въглени за теб създадох стих,

изписах буквите с мастило романтично -

душата влюбена сред звънки рими скрих...


Разлиствай мислите ми... сам ще разбереш,

че слънцето дори нарекох с твойто име...

в сърцето ми сред страници ще прочетеш

отронена с въздишка думичка "любими".


Разгръщай мислите ми със дъха си парещ...

Ефирно-бяла съм, със устни ме разлиствай,

създай за мен сонет от чувства жарещ...

с любов най-искрена душата ми изписвай...



12.02.2007г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??