8.11.2018 г., 18:36 ч.

Разстояние 

  Поезия
467 0 0

Разстоянието между теб и мен
По-голямо става с всеки ден.
И не час два даже дни,
А огромна пропаст сърцата дели.
 

© Никол Карагогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??