14.09.2006 г., 18:50 ч.

РАЗВОД 

  Поезия
1153 0 18
В полунощ
сърцето й
спря да тупти.

Спряха
да виждат очите й,
да чуват ушите й,
да се повдигат
гърдите
под тънката нощница.

В полунощ,
без повече шум и кавги,
смъртта ги разведе.

От утре
щяха да спят

поотделно.

© Павел Цветков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??