1.06.2010 г., 14:00 ч.

Реалност 

  Поезия » Любовна
455 0 1
Сънувах те - до мене беше ти.
Сънувах те - докосваше ме нежно.
Сънувах те, но сън ли беше или реален беше ти.
Сънувах те и погледът ти нежно 
ми казваше: бъди със мене ти.
Но сън ли беше или сбъдната мечта?
Реален ли беше или 
нереален беше сънят?
Сън ли - може би.
Но дъхът ти - усещам го още.
Като трепет нежен.
Като полъх от летен бриз.
Като топла вълна, 
която заливаше тялото ми.
Сън ли беше? Може би,
но знам, че реален си ти.

© Оля Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??