1.08.2007 г., 22:17 ч.

Реалност ли е... 

  Поезия
470 0 0
 

        Реалност ли е...


Тази нощ отново те сънувах,

беше нежен ти, както в първите ни дни,

онази нощ не ще забравя,

ти ми подари хиляди звезди...

Реалност ли си ти???

- Или хубава заблуда...

Обичам те, дори и когато ме боли,

обичам те дори и през сълзи,

щастието си ми ти,

знаеш го, нали?!?

Реалност ли е нежноста ти,

реалност ли е любовта ти?!?

Или всичко е заблуда,

от нея много ще ме заболи

и надявам се да ме обичаш

тъй, както те обичам аз...

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??