28.01.2008 г., 10:20 ч.

Реалността 

  Поезия
893 0 4

РЕАЛНОСТТА...

 

Зловеща нощ - част от страшен филм,

ОЧАКВАНА СРЕЩА!

Колко ли лошо може да е?

Колко ли дълго ще е?

Кога ще дойде края?

Къде е пътя към Рая?

 

Лесно е да кажеш ,,СПРИ"!

Трудно е да продължиш,

когато от болка искаш да крещиш!

И сякаш имаш сърце от лед,

което бавно се топи,

а от очите ти се стичат сребърни сълзи.

Луташ се в безкраен лабиринт!

Пътища много...

но всички се сливат  в един,

но ти не знаеш и внимаваш,

за да не сгрешиш

- вярваш, че ще победиш!

Но съдбата играе си с реалността

и изкривява представата за някои неща!

А ти си мислиш, че си прав,

а хората около теб ти се подиграват, че си СЛЯП!

И никой не иска да подаде ръка

- той вярва, че ще стигне ВЪРХА,

но не вижда, че е като теб,

ПРОСТО ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК!!!

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??