23.05.2007 г., 15:56 ч.

Рецепта за живота 

  Поезия
590 0 3
И прибавяш две целувки сладки.
Малко щастие на капки,
парченце романтичен залез,
старст запалена - две хапки!

Усмивките да не забравиш,
от тях натрупваш във блюдото,
с една сълза от теб подправяш,
това вкуса е на живота!

Ала и болката е нужна,
щом много щастие горчи,
от нея прибави си малко,
нека да те "подслади"!

Защото болката е нещо,
неизменно от света.
Сместта разбъркай и налей горещо
чувство Божие е любовта.

Хем, горчилки, хем усмивки,
живота цветен ни предлага,
живей деня си, както искаш
и нека Господ ти помага!

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??