10.11.2010 г., 12:31 ч.

Рецидив 

  Поезия » Гражданска
556 0 2

 

        РЕЦИДИВ

 

 

И  стана традиция вече

Ноември да бъде горещ

И вместо дебело елече

Да носиме  дрехи за пещ…

 

А може би подло и редно

Декември ще ни отмъсти

И сняг ще натрупа прилежно

И студ ще скове ни - дали

 

Не знаем сезонът какъв е

Загубихме мяра и срам

И всеки по своему тъжен

Се мята натам и насам

 

О циганско лято любимо

Дано да си дълго със нас

Дано и през дългата зима

Да бъдеш ти винаги в час

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??