27.08.2022 г., 13:00 ч.

Рецидив-симптом към коалиционния синдром 

  Поезия
153 0 0

За референдум шумно сдумаха се

Волен с Бойко (сиреч за атака).

Каубоите - наперени и оперетни -

кобурите си разкопчаха.

Ръка връз револвера всеки тури.

Всичко живо дъх притули и зачака.

(картеч най-малко да затрака).

 

Но вместо бой,

                             чу се отбой.

Сякаш свръхрадиационна доза

стопи им войнствената

                                  двойна поза.

Не се стигна помежду им до дуел.

Партньорите се взеха само

                     виртуално на прицел.

Прострелян бе реално

                     коалиционния модел.

                            

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??