4.05.2007 г., 3:10 ч.

Рециклаж 

  Поезия
724 0 1
Заставаш на студения паваж.
Покрай теб минава нощен страж.
Повдигаш очи, всичко е мираж,
Като студена кръв на магазинния стелаж,
Като горещия пясък по далечен плаж.
Чувствата ми към теб са в коша с надпис "Рециклаж"...

Сякаш, ако носех бездушната си дреха,
По различно щеше да е за мен,
Сякаш, ако крещях за утеха,
Щеше да е по-различно и щеше да си по-вглъбен.
Сякаш знаех, че рециклажа е единствения начин да избягам от това...

© Анна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??