15.01.2013 г., 17:59 ч.

Референдум 

  Поезия » Хумористична
587 0 4

Референдум!...

Дума вносна,

европейска, модна

и в година високосна

за дебати годна!

 

По най-важните

въпроси

за наш'та държава

пряко питайте народа –

нека той решава!

 

Че е тежка,

братя, знай се,

царската корона –

нужни са четиринайсет

BG милиона!

 

– А?

– Е-е-е!

– Цъ... цъ... в мнозинството

кой ли ще се вслуша?!

От лъжи на обществото

дойде му до гуша!

 

Един цъка,

друг напъва,

трети, плах, въздиша...

Пък от утре ще опъват

заедно каиша!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??