5.09.2007 г., 22:54 ч.

Режа ръба на стъклото на чаша 

  Поезия
492 0 0
Искам да правя,
каквото поискам:
това е бунтът ми:
забавен и искрен!

Но животът е разнообразен!

И да остане само
като връх на листо

през трудната есен - бунтът,
понякога искам!

Режа ръба на стъклото на чаша
със устни
и пия кафе - качествено!

Аз мога само да се забавлявам
и да живея бързо,
преди да е станало късно!

Че на всички вече е ясно,
че Ицо от магазина за музика
е много по-силен от мене
и много по-смел!

Но аз правя
каквото поискам!
Това е моят бунт -
забавен и искрен!

03.12.2004
05.09.2007
15.01.2009

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??