19.07.2013 г., 20:34 ч.  

Реката от думи 

  Поезия
599 0 9

Реката от думи

 

Тъй реката от думи

все нататък тече...

И любов помежду ни,

и омраза влече...

Бреговете са стръмни,

и ронливи са те...

А водата - ту тъмна,

ту е бистър сатен...

И изгрява ту слънце,

ту залязва луна...

И е капката зрънце,

а зрънцaтa - вълна...

Тя се плиска ту гневно,

ту спокойно бразди...

Както чувствата в мене,

или в твойте гърди...

 

 

 

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??