18.09.2007 г., 15:42 ч.

РЕКЛАМИ 

  Поезия
746 0 8
С глупави реклами ме заливат
от синия екран като море,
които нямат дълга перспектива,
но зарибяват моето дете...

Безвкусица от голи манекенки
предлагат шоколади за деца.
На мен ми трябват вече наколенки,
молитви за култура да шептя.

А Бог мълчи, не вижда ми сълзите.
Детето пак ме моли за пари...
Рекламите са въдици за зрители
и всеки уловен ще изгори...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??