13.12.2011 г., 21:38 ч.  

Ренесансa в моят живот! 

  Поезия » Гражданска
803 0 5

"Ренесанса"..в моят живот!

 

Ето  60  години ги навърших,

а толкова проекти не довърших.

Не знам още колко години ще живея,

но за Духовното, сърцето  си  ще  отлея!

Питам се дали надълбоко не ровя,

но такъв съм си, какво да сторя?

Искам да оставя следа трайна,

но за сега насоката е незнайна.

Ще разберете „Ренесанса”,  който създадох,

че  ръката си в сюблимен момент  ви подадох.

Пътя създадох  за следващите генерации,

Моля, моля! Спестете си тези овации!

Колелото се върти и всичко се повтаря,

но пред  вас вратата не ще се затваря.

Във всичко, което поемете, ще успеете,

само момента и ситуацията да проумеете!

Стремете се най-вече към  Духовната  храна!

Ах,  другото ли?  То е на  ж и в о т а  измамната страна!

 

Рецепта: Три лъжички на ден  Духовна култура!

Резултат: Променя живота ви изцяло, като структура!

 

Посветено на децата ми Ирена и Мариян!

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви сърдечно за коментарите...бъдете здрави и щастливи!
  • Поздравление,Митко!
  • ...Стремете се най-вече към Духовната храна!
    Ах, другото ли? То е на живота измамната страна!

    Мъдър бащински съвет, Маестро!
    Надявам се на бъдещите поколения 3 лъжички да не са им достатъчни
  • Харесах много "Ренесанса'! Посланието, което носи да се стремим ежедневно към духовността, за да опознаем истинското щастие! Поздравления !
  • Хубава рецепта!
    Харесах "Ренесанса"!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??