23.10.2007 г., 13:52 ч.

Рестото задръж! 

  Поезия
639 0 6

Колко струват моите сълзи?
Колко даваш? Търг е, знай!
Колко струва мен да ме боли...
... че ще дадеш нещо, обещай!



Колко струва тази болка,
 която издържах за теб...
И раната дълбока...
Колко струва кубче лед?



Първи, втори, трети път - продадено...
на теб - единствения мъж.
Подаваш ми сърцето си забравено,
казваш ми - "И рестото задръж!".

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??