19.04.2023 г., 8:34 ч.

Резил 

  Поезия » Хумористична
394 0 1

Снощи хапнах, пийнах яко,

ала, не ориз и мляко,

а салата позахрупах,

три ракии аз опуках!

 

Карах бавно и полека,

да не падна във хендека.

Но, таз ракия ме надруса,

чак изпуснах автобуса!

 

След туй вино ми наточиха...

Абе, явно ме нарочиха!

Направо паднах си под масата.

Загуби ми се някак класата.

 

Малко щом се посъвзех,

да стана нямах хич успех.

Тъй прекарах лежешком

два-три часа в чужди дом.

 

Ей, резилът бе голям!

Аз си го направих сам.

Всички гледаха сеир-

мен, пияният мисир!

 

И жената с мене беше...

Трябваше, а не кълнеше!

Как ме изтърпя, не зная.

Само тя ще влезе в рая!

 

Мъже, въобще не прекалявайте!

Усетите ли зора-ставайте

и масата веднага забравете,

ядове да не берете!

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??