19.06.2021 г., 22:39 ч.

Рима да има и драма! 

  Поезия
279 0 0

Двайсет, трийсет,четирийсет ...

Коловоз от илюзии,

перон на делюзии.

Тук и там,тук и там...

 

Кой си,кой съм-мечти и амбиции...

Пот и сълзи...

Сълзи, лъжи и двуличие!

 

Трийсет,четирийсет,петдесет...

Театър ,мюзикъл и драма!

На залез слънце,

Ти и аз...и те!

Да стар съм, но съм жив!

Не  ,триизмерна холограма...

 

И все,и все,и все...

Така да бъде до стоте!

Или пък,няма!

Герой, или пък не!

И мюзикъл ли е?

Или е мелодрама?..

 

 

 

 

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??