2.05.2016 г., 19:09 ч.  

Римушка за разтушка – 2 (Крематориум) 

  Поезия » Хумористична
460 0 0

Римушка за разтушка– 2

 "Любов" или опит за поетически психотрилър

( вдъхновено от няколко прочита в сайта)

 

Крематориумът пуши:

там изгарят двама души–

мъртъвци са, но– щастливи,

че в отвъдното са живи!

 

Той я гледа от ковчега

и топи се в адска жега!

Тя очите е склопила,

поглед в него устремила!

 

Урна в урната прелива–

прах при прах с любов отива:

две души ведно се сплитат

и при Съдника отлитат!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??