20.09.2016 г., 16:18 ч.

Рисуваш всеки мой ден 

  Поезия
445 1 5

Рисуваш всеки мой ден

 

Открих те и на теб се посветих.
Години прекарах, за да те намеря.
Сега си тук и ще те прегърна,
преди да решиш, че можеш да си тръгнеш.
Аромат на люляк неотдавна подарих,
А ти отвърна ми с любовен стих.
Годините ненапразни са били,
щом щастието си с теб открих.
А ти пред мен нови обятия разкри
и от тях не искам да си тръгна
И така- "здравей" казвам,
В случай, че не ме позна,
минавам пак и свойто име казвам.
Този същия съм, да.
Дето тебе искаше и търсеше,
дето в теб, себе си усмисляше
и в сън, най-редовно те сънуваше.
Да, ето те и теб.
Пред мен, в мен, навсякъде.
Името ти знам - за мене свято е.
А люляка - на тебе ми напомня.
Тъй уханен, силен аромат и див.
С цвят, доставящ ти вълшебство.
Превъзнасяш ме в друг свят и сякаш още нещо,
пред мен отключва се от тайното ти чекмедже.
Рисуваш всеки мой ден с различен цвят пастел,
а за най-хубавите запазила си акварел.
И така, ето те и теб.
Пред мен, в мен - навсякъде.
с големи букви пиша името ти-
СВОБОДА!

 

© А.А. Всички права запазени

https://www.youtube.com/watch?v=65PyJ8DCqts

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави, поздрави
  • Хубаво...
  • Но все пак друго си е да срещнеш Нея. Свободата не пречи Поздрав!!!
  • много благодаря
  • Много ми хареса! Красота!
    Оправи само " осмисляше".
    Финалът - Браво!

    "пред мен отключва се от тайното ти чекмедже.
    Рисуваш всеки мой ден с различен цвят пастел,
    а за най-хубавите запазила си акварел.
    И така, ето те и теб.
    Пред мен, в мен - навсякъде.
    с големи букви пиша името ти-
    СВОБОДА!"
Предложения
: ??:??