31.12.2011 г., 16:28 ч.

Роди се младенецът 

  Поезия » Гражданска
531 0 0

Коледа е срещата на двата свята.
На новото начало в звездна нощ.
Рисуват изгреви стъклата,
роди се младенецът ни - Христос!

Роди се новото начало -
Витлеемската звезда изгря.
В шепи необятни ли събира
хиляди, премръзнали сърца?

Ликуват ветровете , небесата.
Вселената - симфония на вечността.
Душите ни се радват и бленуват ,
сбъдница велика в този час!



Галина Москова




© Галина Москова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??