13.05.2011 г., 21:04 ч.

Родината 

  Поезия » Гражданска
420 0 0

Един от многото изгнаници,

който с мълчание отвръща,

прекрачил чужди граници,

назад не се обръща.

 

Щом родината го гони,

с израз не най-благия,

после сълзи рони

и чака носталгия.

 

Така не оставя вариант,

защо е проклината,

защо този емигрант

не тъгува за родината.

© Емилиано Сапата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??