28.03.2008 г., 8:33 ч.  

Рожден ден през пролетта 

  Поезия
959 0 8

Рожден ден през пролетта

Ден рожден  през пролетта,
цветя и цъфнали дървета.
Слънце, усмихнато от утринта,
огряло ниви  и полета...

Под цъфнало дърво постой,
подишай чуден аромат...
Край теб пчелички ще хвърчат,
прелитайки от цвят на цвят.

Някоя на теб ще кацне...
ще пърха с нежните крила.
Щастие жадувано ще  пожелае
и ще излети като стрела.

Розови цветчета ще се сипят,
ще се заплитат в твоята коса.

С любов ще те посипят...
да бъдеш ти обичана жена.

 


 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??