13.12.2005 г., 20:22 ч.

Рождество 

  Поезия
667 0 1

Звънят среднощните камбани
припява хор небесен
дечица с радостни лица
под накичена елха.

Празнуваме днес Рождество
Христос е е родил
на този ден във този час
дошъл е той за нас.

Подаръци един на друг
поднасяме си с благост
и пожелаваме си мир
живот,любов и радост.

Стрелките сливат се в едно
със тях и радостта ни
тържествено припяваме АМИН
Божието име да е свято.


© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??