24.12.2008 г., 16:10 ч.

Рождество 

  Поезия
719 0 15
 

Рождество

 

 

Празничен звън

отеква в нощта.

Салюти озаряват небето.

Изгрява нова звезда

и нейде отново

се ражда Детето.

Сключете в молитва

ръцете си.

Отворете сърцата

за благодат

и милост,

не съдете чедата,

молете за обич

Божия син.

Да е мир

и благодат

на земята,

во век и веков - Амин!

 

 

 

Желая здраве, много здраве, защото с него можете всичко!!!
Весели  празници!!!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??