27.09.2012 г., 10:30 ч.

Роса 

  Поезия
539 0 9



Роди се утрото.
С усмивката си
двойка гълъби погали,
а те от удоволствие
мъниста гукащи занизаха,
погледна към цветята,
между тревиците надникна,
целуна челото на росата,
тя трепна
и засия…

като обичана жена.

 

 


 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??