20.09.2006 г., 1:24 ч.

Росица 

  Поезия
773 0 10
  Росица


-От заранта е... - казало небето...

-Не, от нощта е... - дръзнала луната...

-от влагата, от нея е - мълвят звездите,

-от живинките - свирели щурците.

Дъждът прекапал за утеха,

вятърът усмихнал се във шепа,

а не видели, че по утрината,

килимче нежно слагала... Росата.



ЧАР......20.09.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??