Погледнато за мен - игра -
бързо се превърна в сълза,
не закъсня и твоята мълва...
Остави ме, мога и така.
Харесвам те...
Не виждаш ли това?
Разбира се го...
Но не пожела,
да поемеш риска в таз игра
и ако сгрешиш, да останеш ти сама...
Не може вечно да продължи това
Ще загася и твоята звезда...
Спирам да играя таз игра...
19.08.2007г.
Написано около 05.30 часа... малко преди София...
© Ивайло Димитров Всички права запазени
Това малко не го разбрах. Както и "Разбира се го...".
Извинявай, че така директно. Нали може
Колкото до риска - знам ли?! Мисля си, че ако човек обича истински е готов на всякакви рискове. А ако не е готов да рискува, то тогава...