18.09.2007 г., 16:20 ч.

Ръждясал патриотизъм 

  Поезия
431 0 4
 

Ръждясал патриотизъм



Кънтят по калдъръма на дедите ни главите.

Мирише на гореща и неотмъстена кръв.

Забравихме ги. Помнят ги единствено мухите.

Спотайваме се. Кой на релсите ще легне пръв?

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??