9.01.2017 г., 10:41 ч.

С цветове понякога 

  Поезия
208 1 6

Със сигурност ще се родя отново
(в това прераждане се провалих) -
уж исках да извадя най-доброто 
като заложби в мене, но уви,

 

оказах се ужасно променлива.
Подвластна на емоции, греша
на всяка крачка, и се свива
гневът уютно в моята душа.

 

Непостоянна съм като трилистник
под напора на ураган. 
Но, моля ти се, позволи ми
да съм понякога със цвят ухан.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??