10.09.2006 г., 16:48 ч.

С какво заслужих... 

  Поезия
786 0 19
С какво заслужих, обич моя,
на твойта топлина жарта,
разгарящ се по мен да лумне,
пожарът див на любовта?
Да стена в твоите прегръдки,
по-нежни и от морски бриз,
в целувките ти да се раждам
и да умирам не веднъж!
Аз търся грях и грешност
във ненамерени вини...
когато те погледна... святост
в очите ти любов блести!
Забравям всичките въпроси,
с какво и как? Koпнея те!
Душата ми за теб се моли!
И да греша... Обичам те!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??